Whirlpool AKR 749 NB

Whirlpool AKR 749 NB

Deal Score0

Preț Whirlpool AKR 749 NB în magazine:


Cumpără de la
Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 NB

Whirlpool AKR 749 NB este o hota incorporabila telescopica cu o putere de absorbtie de 336 m³ /h, eliminand in profunzime mirosul de mancare si aburul din bucatarie. Dotata cu un singur motor, aceasta hota performanta o sa va ofer un aer curat si proaspat de fiecare data cand gatiti.

1. Doua filtre de miros

Hota telescopica incorporabila Whirlpool AKR 749 NB este dotata cu 2 filtre de miros cu ajutorul carora mirosul neplacut va fi eliminate din bucatarie, lasand un aer curat si proaspat in bucatarie.

2. Doua filtre de grasime

Pe langa filtrele de miros, hota Whirlpool AKR 749 NB este dotata si cu 2 filtre de grasime care retin grasime din abur pentru a o impiedica sa ajunga la motor, avand ca scop prelungirea duratei de viata a motorului.

Acestea sunt usor demontabile pentru a putea sa fie curatate cu usurinta. Curatarea acestora trebuie realizata in functie de cat de des gatiti, dar in medie ar trebui si fie curatate cel putin o data pe luna. Filtrele de grasime sunt fabricate integral din aluminiu, astfel curatarea lor nu trebuie facut cu substante chimice sau produse abrazive care ar putea deteriora calitatea materialului din care sunt fabricate.

3. Debit si nivel de zgomot

Nivelul de debit de aer absorbit si nivelul de zgomot produs depind de treapta de putere setata, astfel avem:

  • Debit minim de aer absorbit de 145 m3 / h cu un nivel de zgomot de 47 dB
  • Debit maxim de aer absorbit de 336 m3 / h cu un nivel de zgomot de 65 dB

4. Panou de control

Panoul de control al hotei incorporabile telescopice Whirlpool AKR 749 NB este manual. Acesta este situat pe 3 trepte de putere setate gradual in functie de puterea debitului de absorbtie.

Este facil de folosit si nu are butoane suplimentare.

5. Sistem de iluminare

Hota Whirlpool AKR 749 NB detine un sistem de iluminat prin LED cu halogen care ofera un consum de energie electrica redus cu pana la 90% fata de sistemele de iluminat conventionale. Pe langa consum redus, acest tip de iluminat ofera utilizatorului si o durata de folosinta mai crescuta.

Iluminatul prin LED este solutia optima in momentul de fata, oferind o mai buna vizualizare a preparatelor datorita puterii mari de dispersare a luminii cu ajutorul celor 2 becuri.

6. Ventilatie

Metoda de ventilatie a hotei incorporabile telescopice Whirlpool AKR 749 NB este prin evacuare. Astfel, aceasta hota va avea nevoie de un burlan de aerisire cu un diametru de 120 mm pentru a putea functia la capacitate maxima.

7. Eficienta energetica

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 NB este incadrata in clasa energetica E dintr-o gama de la A+++ la F. Astfel, nivelul de consum de energie electrica este destul de ridicat.

Eficienta de iluminare este incadrata in clasa G, iar eficienta filtrelor de grasime in clasa D.

Cu toate acestea, consumul anual de energie electrica consumat este de 127 kWh.

8. Design

Designul hotei incorporabile telescopice Whirlpool AKR 749 NB este modern, elegant cu finisaje mate. Non culoarea negru este cea care se va potrivi atat intr-o bucatarie ce merge pe contraste: alb, gri, cat si pe o bucatarie ce are ca tema negrul. Designul telescopic ii permite glisarea atunci cand aceasta nu este folosita pentru a se integra perfect cu designul bucatariei.

Dimensiune (L x A x I cm) 59.9 x 30 x 18.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whirlpool AKR 749 NB”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 6

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled