Whirlpool AKR 749 IX hota incorporabila

Whirlpool AKR 749 IX

Deal Score0

Preț Whirlpool AKR 749 IX în magazine:


Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 IX

Whirlpool AKR 749 IX este o hota incorporabila telescopica care o sa va scape de aburul din bucatarie si de mirosul neplacut cu ajutorul puterii sale de absorbtie. Este o hota dedicata mediului rezidential si este usor de integrat in orice tip de bucatarie.

1. Control mecanic

Pentru a usura interfata cu utilizatorul, hota incorporabila Whirlpool AKR 749 IX este proiectata cu un control mecanic. Totul se face cu ajutorul butoanelor laterale care contin pictograme intuitive care faciliteaza modul de control.

2. Iluminare

Pentru performante ridicate in procesul de gatit, aceasta hota are propriul sistem de iluminare. Iluminarea se face cu ajutorul a doua becuri situate de-o parte si de-a alta a hotei pentru a spori raza de iluminare pe intreaga suprafata a aparatului de gatit. De asemenea, acestea detin lampa cu halogen care genereaza de trei ori mai multa lumina pentru o iluminare puternica.

3. Trepte de putere

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 IX este prevazuta cu 3 trepte de putere. Debitul redus de aer absorbit specific treptei 1 de viteza este de 145 m³/h, iar debitul inalt de aer absorbit specific treptei 3 de viteza este de 371 m³/h, ceea ce inseamna ca aceasta hota incorporabila poate sa faca fata la 4 preparate gatite simultan atunci cand este pozitionata pe treapta cea mai mare de putere.

4. Filtre

Hota incorporabila Whirlpool AKR 749 IX detine doua filtre care sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu si metal. Acest filtre au rolul de a absorbi depunerile de grasime si de a impiedica patrunderea acestora in sistemul de functionare, ajutand astfel la prelungirea duratei de viata a hotei. Acesta sunt detasabile si pot sa fie usor curatate in masina de spalate vase sau sub jetul de apa.

5. Nivel de zgomot

Whirlpool sustine ca o functie importanta a acestei hote este functionarea silentioasa. Nivelul maxim de zgomot pe care aceasta hota il produce este de 65 dB la ultima treapta de aborbtie .

6. Eficienta

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 IX este incadrata in clasa energetica E dintr-o gama de la A+++ la F, avand un consum anual de energie de 127 kWh. Tinand cont de pretul pe care aceasta hota il are, incadrarea in aceasta clasa energetica este de inteles.

Eficienta iluminarii este incadrata in clasa G, iar eficienta filtrelor de grasime este incadrata in clasa D.

7. Design

Designul hotei telescopice incorporabile Whirlpool AKR 749 IX este modern si se poate integra in orice cromatica datorita culorii sale – argintiu. Un atu pe care aceasta hota il detine, este posibilitatea de integrare totala, ceea ce va oferi un aspect complet, uniform si legat al unei bucatarii.

Whirlpool AKR 749 IX este proiectata pentru o instalare built -in ceea ce inseamna ca procesul de instalare este facil, iar designul acesteia se potriveste in orice tip de bucatarie.

Tot in cadrul designul, s-a mizat pe o instalare flexibila pentru a economisi spatiu si pentru a oferi un design Premium.

Dimensiunile acestei hote sunt: 18 x 60 x 43.5 cm ( I x L x A)

Dimensiunile hotei pentru incastrare: 60 x 28 cm (L x A)

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whirlpool AKR 749 IX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 3

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled