Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E

Deal Score0

Preț Gorenje DF 6116E în magazine:


Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici hota incorporabila Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E este o hota incorporabila menta sa reduca mirosul de mancare si abur dintr-o bucatarie. Datorita celor 2 sisteme poate sa fie folosita atat intr-o bucatarie cu perete exterior cat si una cu pereti interiori, pentru apartament.

1. LedLight

Gorenje DF 6116E este dotat cu iluminat prin LED. Acesta ofera utilizatorului 4 aspecte extrem de importante:

 • Aspect modern: LED-urile sunt moderne si ofera un aspect elegant
 • Lumina perfecta: lumina Led este intensa si utilizatorul poate sa gateasca doar la lumina hotei, datorita puterii de iluminat de 12 W
 • Consum scazut: fata de becurile conventionale, LED-urile ofera un consum de pana la 10 ori mai scazut
 • Longevitate: fata de becurile conventionale, LED-urile au o durata de viata de pana la 30 de ori mai mare

Lumina Led se activeaza prin butonul ON/OFF al acesteia.

2. Hota de recirculare si de extractie

Hota incorporabila Gorenje DF 6116E este proiectata cu sistem de recirculare, perfect pentru apartamente. Hotele de recirculare, precum este acest model, absorb aerul si aburul, iar cu ajutorul unui filtru de carbune, il filtreaza si apoi elimina aer curat. Practic aerul plin de miros de mancare intra in hota si aceasta il elimina curat.

Bine de stiut:

 • NU deschideti geamul atunci cand utilizati hota pentru ca ii poate perturba procesul de absorbtie a aerului si astfel ii scade randamentul.
 • Filtrul de carbune trebuie schimbat periodic, o data sau de doua ori e an, in functie de cat de des utilizati hota incorporabila.

Daca stati la casa si puteti sa faceti o gaura in perete sa montati tubul, atunci hota va functiona pe baza de extractie. Acest proces presupune absorbirea aerului cu miros si inlaturarea lui afara prin tub.

Bine de stiut:

 • Atunci cand alegeti folosirea prin extractie, tubul trebuie sa fie rotund, nu flexibil si zimtat deoarece nivelul de zgomot va fi mai mare.
 • Daca doriti sa functioneze la capacitate maxima, trebuie sa respectati specificatiile diametrului.

In functie de modul in care alegeti sa o folositi, este bine de stiut faptul ca randamentul maxim pentru functionarea prin extragere este de 400 m³/h, pe cand randamentul maxim pentru functionarea prin recirculare este de 316 m³/h.

3. Nivel de zgomot

Fiind vorba de o hota incorporabila moderna, Gorenje DF 6116E are nivelul de zgomot produs de 55 dB.

4. Trei trepte de viteza

Exista gospodarii cu un singur membru care prepara un singur fel de mancare si alte gospodarii cu 3 sau mai multi membrii care fac si cate 4 tipuri de preparate in acelasi timp. Cu cat sunt mai multe oale pe foc simultan, cu atat aburul si mirosul este mai puternic. Pentru a se adresa oricarei gospodarii, Gorenje a inclus in hota incorporabila DF 6116E trei trepte de putere care se exprima prin uratoarele puteri de extractie:

 • Putere de extractie treapta 1: 240 m³/h
 • Putere de extractie treapta 2: 328 m³/h
 • Putere de extractie treapta 3: 400 m³/h

5. Clasa energetica

Hota incorporabila Gorenje DF 6116E este inclusa in clasa energetica E, avand o putere de 250 W si un consum anual de energie de 163,4 kw /h.

6. Filtru de grasime

Deoarece aburul poate sa contina grasime, hota incorporabila Gorenje DF 6116E contine filtru de grasime. Atunci cand aerul este absorbit, grasimea existenta intra in filtrul de grasime. Este necesar ca acesta sa se schimbe anul.

7. Design

Hota incorporabila Gorenje DF 6116E transcende printr-un design elegant, clasic, cu accente moderne. Dimensiunile sale sunt de (L x I x A): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm, avand dimensiuni perfecte pentru un aragaz sau o plita cu 4 arzatoare.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gorenje DF 6116E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

77 − 76 =

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled