Electrolux EFP60460OX hota

Electrolux EFP60460OX

Deal Score0

Preț Electrolux EFP60460OX în magazine:


Cumpără de la
Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici hota incorporabil Electrolux EFP60460OX

Electrolux EFP60460OX este hota incorporabila cu design minimalist care se va integra perfect in orice linie de design a unei bucatarii. Aceasta vine la un pret mediu si la performante ridicate.

1. Lumina LED

Hota incorporabila Electrolux EFP60460OX detine iluminare prin LED. Aceasta aduce mai multe avantaje utilizatorului:

  • Vizibilitate crescuta: lumina LED este apreciata pentru faptul ca ofera o iluminare extrem de buna si nu oboseste vedere
  • Consum scazut de energie: fata de iluminatul clasic, acesta ofera un consum mult mai scazut de energie electrica – de pana la 10 ori mai redus fata de un bec normal
  • Longevitate: lumina LED detine o durata de viata mult mai crescuta decat becul normal – de pana la 30 de ori mai mare
  • Aspect modern: iluminatul prin LED ofera un aspect, elegant si stilat.

2. Filtru de carbune

Hota incorporabila Electrolux EFP60460OX are patentat filtrul de carbune puternic. Acesta are rol de a improspata aerul din bucatarie prin curatarea acestuia de mirosul de mancare. Dupa ce este utilizat o buna perioada, acesta poate sa fie reimprospatat la cuptor, iar apoi o sa functioneze la capacitatea sa maxima.

3. Filtru de grasime

Principiul de functionare al acestei hote este de extractie ala aerului, dar pentru a creste longevitatea acesteia este nevoie de un filtru de grasime care sa separe grasimea din aer, iar pentru acest lucru este nevoie de un filtru de grasime pe care modelul EFP60460OX il detine. Acesta este inclus in clasa de eficienta D si trebuie schimbat sau curatat la un anumit interval pentru ca hota incorporabila sa functioneze la eficienta maxima. Acest filtru de grasime este sub forma unei plase de aluminiu si este format din doua bucati. Este usor de manevrat si curatat.

4. Comenzi electronice

Electrolux EFP60460OX ofera comenzi electronice intuitive care sunt folosite de catre utilizator pentru a seta intensitatea luminii si viteza ventilatorului. Acestea pot sa fie setate pentru a raspunde cu un maximum de precizie nevoilor consumatorului, spre exemplu: pentru un gatit intens – folosirea tuturor arzatoarelor – este necesar ca puterea de ventilatie sa fie la treapta maxima pentru ca aerul sa fie curatat in profunzime.

Treptele de viteza ale modelul EFp60460OX sunt 3 si cresc gradual ca intensitate.

5. Nivel zgomot

Deoarece este o hota incorporabila ce functioneaza pe mai multe niveluri de absorbtie a aerului, acesta are niveluri de zgomot diferite. Nivelul de zgomot la putere maxima este de 67 db, pe cand nivelul de zgomot la recircularea aerului la putere maxima este de 73 db, iar cel de recirculare aer la putere minima este de 55 db.

6. Eficienta energetica

Hota incorporabila Electrolux EFP60460OX detine o eficienta energetica inclusa in clasa A, avand o tensiune de 220- 240 V.

7. Design

Hota incorporabila Electrolux EFP60460OX are un design minimalist, elegant, fiind integrata cu brio in orice tip de bucatarie. Nu iese in evidenta deoarece este gandita astfel incat sa nu sara in evidenta – parca este ascunsa -, ci sa se integreze cat mai bine in peisaj.

Dimensiunile sale sunt de 395 x 598 x 300 (I maxima x L x A).

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Electrolux EFP60460OX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 2 =

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled