Beko CTB6250B

Beko CTB6250B

Deal Score0

Preț Beko CTB6250B în magazine:


Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici hota incorporabila Beko CTB6250B

Beko CTB6250B este o hota incorporabila telescopica ce va aduce un aer elegant si modern in orice tip de bucatarie. Este o hota puternica ce poate sa faca fata si unui abur sau fum dens.

1. Capacitate de absorbtie

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B este prevazut cu 3 trepte de viteza care au o putere diferita de absorbire a aerului . Astfel, prima treapta de viteza detine un debit mini de aer absorbit de 220 m³/h, iar ultima dreapta de viteza detine un debit maxim de aer absorbit de 420 m³/h.

2. Iluminare cu halogen

Acest model de hota telescopica incorporabila este prevazut cu iluminare prin halogen pentru a asigura un aspect modern care sa se integreze cu finisajele acesteia. Pe langa acest lucru, iluminatul cu halogen ofera un consum mult mai scazut de energie electrica fata de cel traditional si o lumina odihnitoare pentru ochi.

3. Filtru metalic anti grasime lavabil

Beko este indreptat catre oameni, astfel hota incorporabila CTB6250B detine propriile filtre metalice ani grasime care nu permite deteriorarea timpurie a hotei. Acest filtru nu trebuie sa fie inlocuit, dar trebuie curatat pentru ca hota telescopica sa poata functiona la performante maxime.

Atentie la produsele de curatat pe care le folositi deoarece ar putea degrada filtrul metalic.

4. Nivel de zgomot

Beko a dorit sa faca din hota incorporabila Beko CTB6250B un ajutor silentios. Astfel, pentru treapta unu de absorbtie – cea mai mica – nivel de zgomot produs este de 69 dB, iar pentru ultima treapta de absorbtie – cea mai mare – nivelul de zgomot produs este de 57 dB.

5. Eficienta energetica

Consumul anual de energie electrica al hotei telescopice Beko CTB6250B este de 107 kWh, fiind inclusa in clasa energetic E dintr-o gama de la A+++ la F.

Pe langa eficienta energetica aceasta are o eficienta a fluidului dinamic inclusa in clasa E, o eficienta de iluminare inclusa in clasa G si o eficienta de filtrare a grasimii inclusa in clasa C.

6. Tip panou de comanda

Beko CTB6250B este o hota eleganta, moderna, dar Beko nu a dorit sa o incarce prea tare pentru a nu fi nevoit sa creasca pretul, astfel ca tipul de panou de comanda este manual.

7. Design

Hota incorporabila detine un panou din sticla pentru mai mult stil, fiind o alegere ideala pentru cei care si-au stilizat bucataria dupa o linie moderna. Aceasta se regaseste in non culoare negru, fapt ce ii ofera si o eleganta notabila.

Aceasta are o inaltime de 18 cm, o latime de 58,8 cm si o adancime de 28 cm.

Atunci cand o montati, trebuie sa tineti cont de faptul ca diametrul burlanului de aerisire trebuie sa fie situat intre 120 mm si 150 mm.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Beko CTB6250B”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

43 − 37 =

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled