General Electric anunta aparitia noului cuptor incorporabil french door

Nu de mult timp o companie americana numita General Electric a anuntat aparitia unui nou produs in linia lor de electrocasnice de ultima generatie. Cuptorul incorporabil ZET1FHSS are un design de tip french door precum cel intalnit in randul combinelor frigorifice. De asemenea, cuptorul dispune de o tehnologia smart.

Aceste cuptoare french door sunt populare in bucatariile restaurantelor, permitandu-le bucatarilor profesionisti sa acceseze mult mai usor compartimentele de care au nevoie. In bucatariile private sunt din ce in ce mai rar intalnite.

Dispozitivul apartine brandului Monogram, foloseste tehnologia de convectie si are un pret de aproximativ $5000. Dincolo de designul sau modern, electrocasnicul este cunoscut ca fiind primul cuptor incorporabil french door cu tehnologia smart.

Interiorul cuptorului are un volum de aproximativ 150 de metri cubi, fiind si cel mai voluminos model disponibil.  Functionalitatile cuptorului pot fi controlate in totalitate prin intermediul unei aplicatii de mobil.

Cuptorul incorporabil ZET1FHSS functioneaza pe baza unui sistem de gatire prin convectie numit Direct Air. In timp ce multe alte modele cu convectie imping aerul din partea posteriaora, ventilatorul sau este pozitionat deasupra si are o viteza ce poate fi ajustata. Acest lucru permite aerului cald sa ia contact direct cu mancarea, nu cu vasul de gatit.

In ciuda pretului foarte ridicat, cuptorul celor de la Monogram nu este inca cel mai scump model de pe piata, insa ramane insa un electrocasnic din gama celor de lux.

 

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

74 − 69 =

Login/Register access is temporary disabled