De ce sa alegi un electrocasnic incorporabil?

Cand vine vorba de electrocasnice, una dintre cele mai importante decizii pe care le ai de luat este aceea de a alege intre aparate individuale sau incorporabile. Cele individuale sunt bune din foarte multe motive, in primul rand pentru ca pot fi mutate oriunde fara a modifica pozitia celorlalte structuri de care un incorporabil ar fi atasat.

Totusi, electrocasnicele incorporabile sunt un pas inainte pentru o persoana care doreste sa aduca un aspect placut si modern locuintei sale.

Care este diferenta dintre un electrocasnic individual si unul incorporabil?

In primul rand, cele standard sunt portabile si pot fi foarte usor de pozitionat in diferite zone ale camerei. Pot fi puse cu usurinta in spatii libere deja existenta sau sa fie puse la capatul unui ansamblu de mobilier. Se pot muta usor pentru ca nu sunt atasate niciunei parti ale constructiei.

Atunci cand deja ti-ai cumparat sau ai de gand sa iti cumperi obiecte de mobilier pentru bucatarie care sunt standard sau nu sunt concepute pentru a putea incorpora diferite electronice, mergi pe mana celor individuale.

Incorporabilele, pe de alta parte, sunt cele care sunt fixate intr-un anumit loc, precum un cuptor sau o plita incorporabila care este introdusa in structura unui dulap. Mai mult ca sigur sunt structuri de pot alcatui o locuinta de ultima generatie.

In general, persoanele care se ocupa cu designul interior abordeaza folosirea incorporabilelor in camerele de suprafete mici pentru a economisi cat mai mult din volum.

De ce sa alegi un electrocasnic incorporabil?

  • aspect – dupa cum am spus, incorporabilele sunt marci ale locuintelor moderne, deoarece se integreaza in mobilier pentru a-ti oferi un design personalizat; rezultatul este un ansamblu de obiecte estetic, fara spatii libere care sa denatureze calitatea aspectului locuintei;
  • spatiu – spre deosebire de electrocasnicele individuale, cele incorporabile sunt puse chiar langa peretii interiori ai mobilierului si la nivelul celui frontal, ceea ce inseamna ca vei beneficia de mai mult spatiu in partea din fata a mobilei; chiar daca diferenta pare a fi una minima, in bucatariile mici chiar conteaza acei cativa centimetri sau zeci de centimetri.
  • flexibilitatea – ai avantajul de a-ti alege din mai multe variante, fie ca e vorba de model sau tipul de alimentare; daca vrei un cuptor pe gaz si o plita incorporabila electrica, nimic nu te opreste din a le avea; aceste doua elemente ar fi compus un aragaz ce ar fi avut acelasi tip de alimentare, aceeasi structura si ar fi ceva mai mult spatiu;

 

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

11 − 4 =

Login/Register access is temporary disabled