Bosch HBN539S5

Bosch HBN539S5

Deal Score0
Categorie:

Bosch HBN539S5

Caracteristici cuptor incorporabil Bosch HBN539S5

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 are o capacitate de 66 l, fiind perfect pentru familiile numeroase. Acest model vine cu o serie de accesorii incluse precum: tava universala, tava de copt, gratar combi si ghidaj telescopic, toate acestea fiind dedicate facilitarii procesul de coacere. Pe langa aceste lucruri, acest model de cuptor incorporabil Bosch se face remarcat prin:

1. Gatire cu convectie

Functia de gatire cu convectie este perfecta pentru cei care prepara simultan mai multe feluri de mancare. Cu ajutorul acesteia, se pot gati simultan 3 preparate fara ca mirosurile degajate de catre acestea sa se amestece intre ele. Astfel, prin prisma acestui lucru, cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 ajuta la perpetuarea timpului de gatire, facandu-l mai eficient si mai rapid.

2. Pereti ecoClean

Peretii interiori ai modelului HBN539S5 sunt prevazuti cu un strat special format din pilitura ceramica menita sa preia murdaria din timpul procesului culinar si sa o descompuna, mentinand astfel cuptorul curat si igienizat. Pe langa acest lucru, datorita acestei pulberi ceramice, mirosurile din interiorul cuptorului sunt absorbite cu pana la 80%.

3. Autocuratare catalitica

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 este dotat cu panouri catalitice situate pe partea laterala a peretilor care au scopul de a atrage si a a absorbi rezidurile din timpul procesului de coacere si de a le transforma in cenusa. Astfel, curatarea se face intr-un mod facil si eficace.

4. 8 functii

Acest model de cuptor incorporabil este dotat cu 8 functii ce fac ca procesul de coacere sa fie mult mai simplu si mai rapid.

  • Decongelare – cu ajutorul acestei functii, produsele congelate se decongeleaza intr-un timp scurt, fara sa le fie afectate proprietatile.
  • Pizza – pentru iubitorii de pizza, acest tip de cuptor este dotat cu functia pizza ce permite o coacere perfecta si uniforma a acesteia.
  • Incalzire inferioara- pentru o coacere mai puternica, acest cuptor are inclusa incalzirea inferioara.
  • Convectie 3D – aceasta functie asigura o ventilatie uniforma a caldurii degajate prin cele 2 niveluri pe intreaga suprafata interioara a cuptorului.
  • Caldura inferioara- superioara – aceasta asigura o coacere pe un singur nivel, perfecta pentru prepararea de prajituri, vanat, carne de vita.
  • Grill cu convectie – aceasta functie se asigura o utilizare simultana a grill-ului mare impreuna cu ventilatorul. Este functia care asigura o coacere perfecta a carnii si pestelui.
  • Grill mare – aceasta functie asigur o functionare completa a grill-ului, fiind perfect pentru preparate din carne in cantitate mare.
  • Grill mic – asigura o utilizare doar a grill-ului mic, fiind folosit cu precadere pentru preparare cantitatilor reduse de carne.

5. Incalzire rapida

Se recomanda ca inainte sa puneti un preparat in cuptorul incorporabil sa va asigurati ca acesta a ajuns la temperatura dorita. Astfel, pentru a imbunatati timpul de asteptare, cuptorul incorporabil este prevazut cu optiunea de incalzire rapida.

6.  Panou manual si afisaj LCD

Programele cuptorului incorporabil sunt facile si usor de configurat cu ajutorul butoanelor manuale circulare. Pentru a putea vedea  fiecare comanda oferita cuptorului, acesta este prevazut cu o interfata tip LCD, care afiseaza ora atunci cand acesta nu este folosit.

7. Blocare acces copii

Pentru a creste siguranta, acest model este prevazut cu un sistem de siguranta ce nu le permite celor mici sa porneasca aprinderea cuptorului chiar daca acestia umbla la el. De asemenea, aceasta este propice si atunci cand se realizeaza procesul de curatare.

8. Clasa energetica si putere

Cuptorul incorporabil HBN539S5 face parte din clasa energetica A, ceea ce inseamna ca are un consum destul de redus. Puterea acestuia este de 2900 W, oferind astfel o temperatura maxima de 270 grade celsius. Acesta are prevazut si iluminare interioara care asigura o buna vizibilitate asupra preparatelor, avand un consum redus de energie electrica.

9. Design si dimensiune

Acest tip de model corespunde unei bucatarii care urmareste linii moderne de design. Geamul negru din sticla ii ofera un aspect elegant, usor spre clasic, iar non-culoarea negru il face sa para o piesa de rezistenta in aspectul total al unei bucatarii. Acest model are o dimensiune de 59.5 x 59.5 x 54.8, fiind o alegere perfecta pentru bucatariile marile si voluminoase.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bosch HBN539S5”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 − = 23

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled