Bosch HBG633NB1

Bosch HBG633NB1

Deal Score0

Preț Bosch HBG633NB1 în magazine:

Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici cuptor incorporabil Bosch HBG633NB1

Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NB1 este dedicat unei gospodarii mari, unde se gateste in mod constant datorita capacitatii sale de 71 l. Acesta are dimensiunea de 59,5 x 59,5 x 54,8 cm (Ix L x A), astfel ca spatiul ocupat este destul de redus.

Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NB1 este alimentat cu electricitate pentru a putea functiona, astfel performantele acestuia sunt mult mai ridicate. In primul rand, prin alimentare cu energie electrica coacere alimentelor o sa fie uniforma, in al doilea aprinderea se realizeaza foarte usor.

1. Auto- curatare EcoClean

Cu ajutorul acestui sistem de auto- curatare se absorb rezidurile de mancare si de grasime din timpul coacerii printr-un strat special de nanoceramica care descompune murdaria.

Peretii cuptorului sunt imbracati intr-un strat de ceramica poroasa, mata cu ajutorul careia sunt descompuse rezidurile de mancare din timpul procesului de coacere.

2. Dish Assist

Dish Assist este un program implementat in acest cuptor incorporabil menit sa ofere utilizatorului solutii optime pentru o gatire perfecta. Odata activat sistemul, acesta ofera sugestii pentru tipul de preparat si prin alegerea acestuia se va activa automat modul de gatire.

3. Functii de gatire

Acest cuptor incorporabil detine 10 functii de gatire pentru prepararea alimentelor la cel mai inalt standard de calitate.

  • Decongelare – cu ajutorul acestei functii, alimentele se decongeleaza intr-un mod sigur si rapid fara sa se degradeze.
  • Convectie cu aer Eco – asigura o distributie a aerului in mod uniform cu minimum de consum de energie electrica.
  • Grill cu suprafata mare – pentru preparare unei cantitati mari de alimente.
  • Grill cu suprafata mica – functioneaza doar o parte a gratarului astfel incat sa se reduca consumul inutil de energie electrica.
  • Incalzire inferioara – se activeaza doar incalzirea inferioara
  • Incalzire superioara – se activeaza doar incalzirea superioara
  • incalzire superioara/inferioara – pentru o coacere traditionala
  • Treapat pentru pizza – asigura un blat copt perfect
  • Turbo grill – prin activarea acestui functii, se utilizeaza simultan gratarul si ventilatorul pentru o coacere si o rumenire perfecta a preparatului.
  • 4D hot air – functia de convectie aer 4D asigura o distribuire perfecta si omogena a aerului pe toate cele 4 nivele ale cuptorului. Astfel, se pot coace uniform 4 preparate in acelasi timp.

4. Incalzire rapida automata

Daca pentru un cuptor clasic trebuie sa asteptam pana la 10 minte pana cand cuptorul ajunge la o temperatura optima, cu ajutorul acestui cuptor incorporabil inteligent, printr-o simpla apasare de buton se ajunge in mai putin de 5 minute la temperatura dorita. Astfel, se economiseste foarte multa energie electrica si timp.

5. Iluminare

Acest cuptor incorporabil are iluminare prin halogen care permite vizualizarea preparatelor intr-un mod optim, fara sa mai fie nevoie de deschiderea usii.

6. Indicator de caldura reziduala

Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NB1 este proiectat astfel incat sa ofere utilizatorului un maximum de siguranta si eficienta, iar indicatorul de caldura reziduala dovedeste acest lucru. Acest indicator are rolul de a il instiinta pe utilizator ca temperatura din interiorul cuptorului este inca ridicata.

7. Usa

Usa cuptorului incorporabil Bosch HBG633NB1 este confectionata din sticla pentru a se putea realiza procesul de curatare intr-un mod eficient si facil. Usa beneficiaza de sistemele Soft Close si Soft Open care contribuie la o durata prelungita de viata a acesteia si se reduce definitiv nivelul de zgomot.

Un mare atu al acestei usi este ca sticla si manerul sunt reci, ceea ce inseamna ca sticla usi si manerul  se mentin reci chiar daca cuptorul este pus in functiune.

8. Control display TFT

Tehnologia inalta incorporata in acest cuptor se observa si prin prisma interfetei prietenoase a acestuia. Astfel, control acestuia este tactil si afiseaza integral textul privind setarile, functiile si simbolurile.

9. Deconectare automata de siguranta

Acest tip de cuptor incorporabil detine un sistem care deconecteaza automat aparatul de la sursa de energie electrica atunci cand este detectat un pericol.

10. Sistem de protectie impotriva accesului copiilor

Siguranta nu trebuie sa fie doar in cazul utilizatorului ci si a persoanelor din jurul cuptorului incorporabil. Astfel, acesta are implementat sistemul de protectie care blocheaza cuptorul pentru ca cei mici sa nu poata sa il activeze.

11. Clasa energetica

Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NB1 apartine clasei energetice A+ ceea ce inseamna ca ofera utilizatorului un consum scazut de energie electrica. Puterea sa este de 3600 W si are un consum de energie electrica pentru un ciclu cu mod convectie naturala de 0,87 kWh si mod convectie fortata de 0,69 kWh.

Design

Acest cuptor incorporabil are un design modern, astfel ca se integreaza intr-o bucatarie moderna. De asemenea, un mare avantaj este acela ca datorita non-culorii negru se poate integra in orice paleta de culori si tonuri.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bosch HBG633NB1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 4

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled