Beko BIM25400XMS

Beko BIM25400XMS

Deal Score0

Preț Beko BIM25400XMS în magazine:


Cumpără de la
Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Beko BIM25400XMS

Caracteristici cuptor incorporabil BIM25400XMS

Cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS are un volum net de 71 l, fiind o solutie ideala pentru o gospodarie numeroasa. Controlul cu tounch si functiile specifice, fac ca acest cuptor incorporabil sa devina o solutie ideala la un pret avantajos.

1. Sistem de curatare catalitic

Beko a implementat pe suprafata cavitatii peretilor interiori panouri catalitice care asigura o curatare automata indelungata. Cu ajutorul acestor panouri, grasimea si murdaria este absorbita, astfel ca nu mai este necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare precum burete din sarma sau a agentilor chimic de curatare. Pe langa acest lucru, sistemul de curatare catalitic absoarbe si mirosul din interiorul cuptorului, astfel ca nu exista transfer de miros de la un preparat la altul atunci cand sunt introduse in cuptor.

2. Clean Zone

Clean Zone este un strat special implementat in zona geamului usii care ajuta o curatare facila a a acestuia, nemaifiind nevoie de substante chimice de curatare.

3. Functia Booster

Functia Booster ajuta la o incalzire rapida a cuptorului, reducand astfel consumul de energie electrica. Timpul de asteptare de preincalzire a cuptorului este redus cu pana la 35 %.

4. Tehnologia Surf

Beko a patentat in modelul BIM25400XMS tehnologia Surf care asigura o gatire omogena a preparatelor. Astfel, aerul cald este transferat in mod omogen pe intreaga suprafata interioara a cuptorului incorporabil Beko BIM25400XMS.

5. SoftClose door

SoftClose door este un sistem implementat in balamale care asigura o inchidere silentioasa a usii cuptorului incorporabil. Cu ajutorul acestui sistem, utilizatorul nu trebuie sa isi mai faca griji in privinta trantirii usii care ar putea duce la degradare acesteia intr-un timp foarte scurt.

6. 3D Cooking

Sistemul 3D cooking permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire pentru gatirea alimentelor intr-un mod profesional ca intr-un restaurant de top,

7. Functii de gatire

Cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS detine 9 functii de gatire, toate au patentate tehnologie de ultima ora care strapung standardele inalte de calitate.

  • Pizza – cuptorul incorporabil asigura conditii perfecte de caldura si transfer al aerului cald pentru o coacere perfecta a blatului de pizza, activand simultan elementele de coacere situate in partea inferioara a cuptorului, sistemul de incalzire cu ventilatie si ventilatorul de gatire.
  • Warm Keepign – Cu ajutorul acestei functii, mancarea poate sa fie pastrata calda pentru un timp indelungat deoarece temperatura este controlata automat prin prisma controlului electronic cu display. Temperatura oferita de aceasta functie poate sa fie ajustata intre 40-100 de grade Celsius. Cu ajutorul acestei functii, nu doar mancarea poate sa fie tinuta calda ci si farfuriile pentru o gatire ca la carte.
  • Gatire conventionala – aceasta functie asigura incalzire simultana inferioara si superioara fara ventilatie.
  • Gatire cu ventilatie – aceasta functie asigura o coacere rapida a preparatelor printr-o distributie uniforma a aerului cald.
  • Grill cu ventilatie – cu ajutorul elementelor de incalzire inferior si superior care degaja aer cald, aerul este distribuit uniform cu ajutorul ventilatiei.
  • Low Grill – aceasta functie este ideala pentru gatirea unei cantitati reduse de mancare deoarece pune in functiune doar mijlocul partii superioare, ajutand astfel la un consum redus de energie.
  • Incalzire inferioara – aceasta functie acceseaza doar partea inferioara de incalzire.
  • Incalzire ventilata – aceasta functie activeaza incalzitorul circular situat in jurul ventilatorului care permite gatirea a maximum 3 produse in mod simultan fara transfer de miros de la un preparat la altul.
  • Incalzire ventilata eco – aceasta functie este in realitate functia de incalzire ventilata careia i se adauga un sistem de economisire energie electrica.

8. Iluminare

Cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS permite vizualizare preparatelor prin iluminare cu halogen. Sistemul de iluminare este dual adica permite iluminare rectangulara, fiind surse de lumina pozitionate in mai multe parti.

9. Blocare display

Cu ajutorul acestui sistem, se poate bloca display- ul cuptorului pentru ca cei mici sa nu il poata activa.

10. Functie dezghetare

Cu ajutorul acestei functii este activat ventilatorul care permite transferul de aer cald in interiorul cuptorului care poate dezgheta alimentele in doar cateva minute fara sa le degradeze proprietatile.

11. Timer

Aceasta functie este ideala pentru cei care stiu deja temperatura si timpul necesar de coacere al unui preparat. Setarea timpului permite cuptorului functionarea doar in intervalul prestabilit si la temperatura setata. Dupa terminarea timpului, cuptorul este oprit automat.

12. Accesorii

Cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS are 4 accesorii incluse si anume: grill, rafturi telescopice cu brate extensibile, tava adanca pentru gatit, gratar.

13. Consum energie

Clasa energetica a acestui aparat electrocasnic este A, avand un consum de energie pentru o gatire cu ventilatie de 0,92 kWh si un consum de energie pentru o gatire conventionala de 0,88 kWh.

14. Design

Cu o dimensiune de 59,5 x 59,4 x 57 (I x L x A, cm) si o greutate de 36,1 kg, acest cuptor incorporabil este o adevarata mana de ajutor in bucatarie, fiind, totodata, si o splendida piesa de design. Design-ul sau modern se integreaza perfect si intr-o bucatarie cu linii avangardiste, dar si un una cu linii clasice, elegante.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Beko BIM25400XMS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled