Beko BIM22300XC

Beko BIM22300XC

Deal Score0

Preț Beko BIM22300XC în magazine:


Cumpără de la
Cumpără de la
Cumpără de la

Categorie:

Caracteristici cuptor incorporabil Beko BIM22300XC

Beko BIM22300XC este un cuptor incorporabil electric menita sa aduca numeroase beneficii pentru mediul rezidential. Este un produs cu o calitate remarcata care va spori procesul de gatit.

1. Autocuratire catalitica

Cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC este dotat cu panouri catalitice in interior care absorb grasimea si ajuta la reducerea mirosul din timpul coacerii. Cu ajutorul curatarii catalitice, procesul de curatare devine mult mai usor si, totodata, se prelungeste durata de viata a cuptorului deoarece nu va mai fi nevoie de materiale abrazive de curatare si agenti chimici de curatare.

2. Tehnologia SteamShine

Pe langa atuocuratarea catalitica, Beko a implementat in modelul BIM22300XC si tehnologia SteamShine care aduce un plus in procesul de curatare. Aceasta tehnologie se foloseste de puterea aburului pentru a face procesul de curatare mult mai usor. Pentru a activa aceasta functie, trebuie pusa apa intr-un recipient si pornit cuptorul. Pe masura ce apa se evapora, se formeaza abur in interiorul cuptorului care va inmuia resturile de la alimente si va trece grasimea in stare lichida, astfel incat toata mizeria sa fie indepartata cu multa usurinta.

3. Mod de incalzire

Beko BIM22300XC are 2 moduri de incalzire si anume: incalzire de jos si incalzire 3D – incalzirea 3 D presupune activarea in acelasi timp a tuturor elementelor de incalzit pentru a asigura o distribuire uniforma a caldurii pe intreaga suprafata interioara a cuptorului.

4. Functii de gatit

Beko BIM22300XC este un cuptor incorporabil modern care se bucura de tehnologie avansata, iar acest lucru se poate observa si in cadrul functiilor de gatit pe care acest cuptor le are.

Tehnicienii Beko au dotat acest cuptor cu 4 functii de gatit care asigura o coacere perfecta a oricarui tip de preparat. Acestea sunt:

  • Functia Grill – cu ajutorul careia va veti putea bucura de o carne suculenta la interior si de o crusta crocanta la exterior.
  • Functia Coacere -perfecta pentru coacerea profunda a preparatelor
  • Functia Convectie – sau gatitul traditional perfecta pentru prepararea prajiturilor si a painii. Aceasta functie aprinde incalzirea superioara si inferioara, fara ventilator.
  • Functia Dezghetare – asigura dezghetarea alimentelor intr-un mod rapid fara sa le degradeze proprietatile nutritive.

5. Functii suplimentare

Procesul de gatit trebuie sa fie si sigur si de o calitate inalta, astfel Beko a dotat acest cuptor incorporabil cu alte 4 functii care servesc nevoi diferite:

  • Timer: aceasta functie va permite sa setati data de incepere si de oprire a functiei de gatit. Cu ajutorul acestei functii, nu trebuie sa va mai faceti griji ca ati putea uita mancarea in cuptor.
  • Iluminare interioara: iluminarea interioara va permite sa vedeti stadiul preparatului in orice moment fara sa fie nevoie sa deschideti usa cuptorului.
  • Blocare acces copii: este un sistem de siguranta care blocheaza toate functiile si butoanele pentru a nu le permite celor mici sa activeze anumite functii sau sa porneasca cuptorul.
  • Ventilare: pentru distribuirea uniforma a caldurii
  • Booster: ajuta la o preincalzire rapida pentru a reduce cu pana la 35% timpul necesar atingerii temperaturii dorite.

6. Butoane pipo

Butoanele pipo sunt retractabile. Atunci cand programul se sfarseste, butoanele pot sa fie ascunse printr-o singura atingere.

7. Tip panou de comanda

Panoul de comanda este LED electronic cu display animat dotat cu simboluri usor de descifrat si citit pentru a usura navigarea in meniu.

8. Clasa energetica

Beko BIM22300XC este incadrat in clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D.

9. Capacitate

Acesta cuptor are o capacitate totala neta de 71 l, fiind perfect pentru mediul rezidential.

10. Design

Cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC are un design clasic, elegant. Acesta este proiectat din inox, iar culoarea acestuia este argintie, preluand astfel culoarea inoxului.

Usa este construita din sticla pentru a putea urmari cu atentie modul ce preparare al alimentelor.

Dimensiunile acestuia sunt de: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm ( I x L x A)

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Beko BIM22300XC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

41 − 38 =

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled