Recomandam

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC – pareri si pret

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC
PUNCTE FORTE:
  • clasa energetica A+;
  • functie de autocuratare catalitica;
  • volum: 71 de litri;
  • alimentare electrica;
  • temporizator;
  • ventilator pentru convectie;
  • functii: 12;
  • grill;

Ti-l doresti? Iata magazinele recomandate:

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC se detaseaza fata de un cuptor incorporabil obisnuit prin numarul mare de functii pe care le are incluse. Fiind un cuptor electric, o simpla conectare la o sursa de energie si Arctic AROIM24500BC este gata de folosit.

Arctic AROIM24500BC: un consum redus

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC detine o putere de coacere de 3100W ceea ce inseamna ca timpul de gatire se reduce si consumul scade. De asemenea, deoarece face parte din clasa superioara energetica A+, acesta ofera un consum mult mai redus fata de unul din clasa energetica A de pana la 20%.

Arctic AROIM24500BC: 12 moduri de gatire

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC are 12 functii predefinite care va pot ajuta in gatirea perfecta a 12 tipuri de mancaruri diferite. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa setati tipul de mancare, iar cuptorul incorporabil electric isi seteaza singur temperatura si modul de coacere. Cele 12 moduri de gatire se bazeaza pe ventilatie cu aer cald, ventilatie cu aer cald eco, static si ventilatie, incalzire inferioara, low grill, grill si ventilatie, static, gatire warm keeping, gatire 3D, decongelare, grill, pizza.

Functia 3D de gatire va ajuta intr-o distributie egala a caldurii, ideala pentru o coacere uniforma. Datorita acestei functii incalzirea inferioara, superioara si spate se activeaza pentru a va asigura acea distributie uniforma. De asemenea, prin convectie se activeaza ventilatorul menit sa distribuie uniform caldura. In plus, Arctic AROIM24500BC este prevazut si cu functia Eco Fan care asigura, de asemenea, o coacere perfecta.

Desigur, puteti sa setati personal timpul de pregatire si totodata temperatura dorita, iar pentru a vedea in permanenta cum se coace preparatul, Arctic AROIM24500BC este prevazut cu iluminare interioara optima.

Arctic AROIM24500BC are incorporat sistemul pentru decongelare care nu altereaza alimentele si nu strica gustul acestora, totul desfasurandu-se in conditii optime.

Pentru pizza, Arctic AROIM24500BC are prevazuta o functie speciala menita sa coaca optim si rapid orice tip de pizza. De asemenea, are si un grill pentru a prepara o friptura perfecta .

Arctic AROIM24500BC: functia Self Slean

Functia Self Clean prevazuta in cuptorul incorporabil permite o autocuratare catalitica, adica depunerile si grasimea adunate in interiorul cuptorului sunt absorbite datorita panoului montat pe peretii interiori ai cuptorului prevazut cu filtru.

Arctic AROIM24500BC: interfata prietenoasa

Arctic AROIM24500BC are prevazut un panou ce functioneaza cu o comand mecanica si un panou digital de tip LED care va ajuta sa vizualizati fiecare comanda in parte. Intregul sistem este intuitiv, astfel ca puteti cu usurinta sa il folosit.

Arctic AROIM24500BC: capacitate si design

Capacitatea cuptorului incorporabil este de 71L ceea ce inseamna ca poate sa coaca o cantitate mare mancare, perfect pentru orice tip de familie.

Designul este unul atragator, elegant si rafinat, fiind perfect pentru orice tip de bucatarie datorita non culorii negru care il ajuta sa se integreze cu exceptie in orice tip de colorit si stil.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

60 − 55 =

Login/Register access is temporary disabled